0700 20 223

Безплатна
консултация

Условия за доставка

01
Доставки на поръчаните продукти

Доставките на поръчаните и налични продукти се извършват в срок от пет работни дни.

Булклима има изградени партньорски отношения с куриерска фирма Speedy.  Можете да заявите доставка до офис на куриерската фирма или да вземете лично продукта от наш офис в гр. София, бул. „Свети Наум“ №66, или на ул. Изворът на Белоногата, 7-ми километър. Необходимо е само да изберете съответната опция по време на онлайн поръчка.

Продуктите се изпращат след като наш сътрудник потвърди поръчката и уточни с клиента адреса за доставка. В случай, че желаете да промените посоченият адрес или имате други въпроси относно доставката, можете да използвате посочените телефони или формата за контакт.

Доставки на поръчаните продукти
02
Получаване от офис

В случай, че сте избрали опцията „Безплатно получаване от наш офис”, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточните конкретния офис, който ще Ви е най-удобно да посетите. По този начин се спестяват куриерски такси и се гарантира, че продуктът няма да бъде продаден.

Получаване от офис
03
Доставка с куриер

Всички налични в сайта стоки се доставят на територията на цялата страна в срок до 5 работни дни чрез куриерска фирма SPEEDY.

Всички продукти над 100лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерската фирма, в който има възможност да се приеме стоката със съответния й обем (габарити).

При поръчка на продукти на стойност под 100лв., наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточни стойността на куриерската услуга в зависимост от тарифните планове на куриерска фирма Speedy, която ще трябва да заплатите при получаването на стоката. Съществува  и възможност, при Ваше желание, стоката да Ви бъде доставена за Ваша сметка и от друга куриерска фирма, посочена от Вас.

Доставка с куриер
Обади са за безплатна консултация