0700 20 223

Безплатна
консултация

Стажантска програма

Какъв по-добър начин да започнеш кариерата си, освен с практически опит чрез стажантската програма на Булклима.

Целта ни е да получиш цялостен поглед върху нашата работа и да усетиш ценностите и корпоративната ни култура. Това дава възможност да оформиш бъдещето си с нас, още от самото начало.

Ще имаш възможност да работиш в различни отдели, като един от нашите мениджъри ще бъде твой наставник по време на стажа.

Работейки заедно по съвместен проект, ще имаш възможност да дадеш своя принос и да развиеш уменията си, както в професионален, така и в личен план, ще изградиш ценни контакти в рамките на компанията още от първия ден.


Търсиш ли предизвикателство?

Ако е така, значи си попаднал на правилното място. Излез от зоната си на комфорт и ела при нас. Ние ще ти дадем възможност да придобиеш ценен опит в различни отдели на компанията.

Това ще ти помогне да се изградиш професионално в сфера от доказани специалисти и да заемеш своята роля в избраната от теб област. Няма по-добър начин да получиш летящ старт.

Ти търсиш предизвикателство? Ние търсим Теб!


Булклима ЕООД разчита на екип от мотивирани служители, с иновативно мислене и желание за кариерно развитие.


Ако ти си:

  • скоро завършил или в процес на обучение
  • имаш енергия за придобиване на практически знания
  • имаш желание за усъвършенстване в динамична работна среда
  • говориш свободно английски език
  • желаеш да се присъединиш към екипа ни

Можеш да кандидатстваш за нашата стажантска програма.

Разкажи ни за професионалните области, които те вълнуват, опиши позицията за която кандидатстваш. Направи го ясно. Бъди креативен. Увери се, че си включил цялата необходима информация. Първото впечатление е важно, затова ако си се представил добре, можеш да получиш покана да присъстваш на индивидуален процес на подбор.


Очакваме твоята кандидатура на e-mail: hr@bulclima.com.

 

Обади са за безплатна консултация