0700 20 223

Безплатна
консултация

Информация за поръчки

01
Потвърждение на поръчките

Поръчката от Клиента се счита за валидна след приемане на заявката от Булклима, с правилно попълнени данни, които се потвърждават от Клиента чрез обаждане на посочения телефон за връзка или електронен адрес. Обработката на поръчките се осъществява по реда на тяхното приемане в системата.

Поръчките, които са постъпили до 15 часа в работни дни, се обработват до края на работния ден, а поръчките, постъпили в почивни дни или официални празници, както и тези постъпили след 15 часа, се обработват в следващия работен ден.

Потвърждение на поръчките
02
Обработка на поръчка

Булклима се старае да обработва заявките от клиентите си във възможно най-кратки срокове. Въпреки това, при настъпване на форсмажорни обстоятелства, както и при изключителна натовареност на графика, потвърждението на поръчката може да отнеме и повече време.  Надяваме се на Вашето разбиране при подобни извънредни обстоятелства.

Ако имате затруднения при оформяне на Вашата поръчка, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се постараем да Ви помогнем в рамките на няколко минути успешно да завършите Вашата онлайн поръчка.

В случай, че желаете да направите допълнителни уточнения към Вашата поръчка или имате въпроси, можете да се свържете с нас на посочените данни за контакт.

Обработка на поръчка
Обади са за безплатна консултация