0700 20 223

Безплатна
консултация

Начин на плащане

01
Плащане в наш офис

При покупката на стока и/или услуга, имате възможност да заплатите съответната сума в нашите офиси в гр. София, на следните адреси: бул.“Свети Наум“ № 66 и 7-ми километър, ул. Изворът на Белоногата.

В случай, че сте заявили предварително дадена стока и/или услуга онлайн, е необходимо е да посочите номера на генерираната поръчка на нашия сътрудник.

В нашите офиси можете да заплащате както в брой, така и чрез банкова карта. Офисите са оборудвани с ПОС терминали и приемат плащания с дебитни и кредитни карти на MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Плащане в наш офис
02
Наложен платеж при доставка

Когато при генериране на поръчката сте избрали опцията „Наложен платеж при доставка”, плащането се осъществява в брой или чрез банкова карта на куриера в момента на получаване на стоката.

Наложен платеж при доставка
03
Покупка на изплащане

Всички стоки с цена надвишаваща 150 лв. могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит. Клиентът може да избира между 2 компании: Ти Би Ай Банк или Уникредит Консюмър Файненсинг. Кандидатстването става изцяло онлайн, като повече информация можете да намерите в секция „Онлайн кредит".

При онлайн покупка на изплащане, клиентът избира кредитиращата организация и срока на кредита, като се визуализира размера на месечната вноска. Наш консултант се свързва с клиента по телефон и уточнява необходимите данни. След получено одобрение на кредита, генерираният Договор за покупка на изплащане се изпраща на клиента за подпис. Продуктът се предава на клиента след редовно подписани документи по кредита.

Покупката на изплащане може да се заяви и лично в наш офис. Необходимо е единствено кандидатстващото лице да носи личната си карта. При одобрение и подписване на съответните документи, клиентът може веднага да вземе стоката, за която е кандидатствал.

Покупка на изплащане
04
Плащане чрез банков превод

Може да заплатите избраните продукти по банков път. За банковия превод ще е необходима проформа фактура издадена от нас, която можете да получите в наш офис или на посочения от Вас имейл за контакт.

В случчай, че сте направили поръчката си онлайн през сайта, не Ви е необходима проформа фактура и можете да използвате посочените данни за банковия превод, както следвате инструкциите:

Получател: „Булклима Инженеринг“ ЕООД

BG81 UNCR 70001522507120, BIC: UNCRBGSF

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД клон

София, пл. „Света Неделя“              

В основание за плащане, моля напишете номера на поръчката, който системата е генерирала.

Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на оригинално платежно нареждане от страна на клиента.

Плащане чрез банков превод
Обади са за безплатна консултация