0700 20 223

Безплатна
консултация

Онлайн кредит

01
Схеми на изплащане

Всички продукти могат да бъдат закупени и изплащани на вноски, чрез кредит от ТБИ Банк или Уникредит Консюмър Файненсинг, като можете да разгледате различните схеми на изплащане и да изберете най-подходящата за Вас от бутон "Схеми на изплащане" в съответния продукт.

Кандидатстването става лесно, бързо и удобно, само с валидна лична карта, като посещение на място вече не е задължително условие. Разбира се, винаги можете да разчитате на служител на БУЛКЛИМА, който да ви улесни в процеса, като посетите наш офис или ни се обадите на 0700 20 223. Минималната стойност на поръчаният продукта/продукти трябва да е над 150 лв., за да кандидатствате. Максималната стойност и периода на кредита варират, но и в двата случая условията са гъвкави, документацията е опростена, а одобрението е бързо.

Схеми на изплащане
02
Как да кандидатствате

Ето няколко полезни съвета как да се възползвате от възможността за закупуване на стоки на изплащане:

  • Изберете един или няколко продукт от сайта и ги добавете в количката. Там ще намерите всички поръчани от Вас продукти.
  • Имате възможност да поръчате със или без регистрация като изберете съответния бутон.
  • Следващите стъпки изискват да попълните задължителните полета с лични данни и начин на доставка.
  • От "Начини на плащане" изберете "Покупка на изплащане " и по-долу ще се визуализира поле с подробности за плащане, като се показват всички възможности. Изберете най-удачния за Вас и въведете ЕГН.
  • Преди финализиране на поръчката е необходимо да се запознаете с Общите условия на сайта и Политиката за защита на личните данни, които ще намерите в края и да се съгласите с тях маркирайте двете полета, след което да изпратите поръчката към нас.
Как да кандидатствате
03
Готово!

Вече сте направили всикчо, което се изисква от Вас за онлайн кандидатстване за кредит. Очаквайте обаждане от наш служител в най-кратък срок, който ще разясни подробностите, сроковете и ще потвърди при одобрение.

Заплащането на месечните вноски може да се осъществи по банков път от лична сметка или като захранване в банков офис, а също така и в офис на съответната компнаия, отпуснала кредита.

Готово!
Обади са за безплатна консултация