0700 20 223

Безплатна
консултация

Булклима ЕООД

01
За нас

Булклима е българска компания с традиции в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Вече 25 години успешно налагаме на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, хотели, административни и производствени сгради.

Успехът ни се дължи на високия професионализъм, готовността ни да отговорим на всякакви предизвикателства и постоянните ни усилия за намиране на най-енергоефективните и модерни решения за всеки обект.

Създадена през 1992 година, дейността на фирмата обхваща внос, дистрибуция,  монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на съоръженията.

За нас
02
Дейност

В резултат на своя дългогодишен опит и професионализъм,  днес фирмата разполага със свои представителства и специалисти в повечето градове на България и предлага цялостни решения в следните области:

  • Изграждане на централна климатизация с VRF системи на административни , промишлени, жилищни и хотелски сгради;
  • Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения със индивидуални и мулти сплит системи;
  • Изграждане на вентилационни системи;
  • Климатизация на административни, промишлени, хотелски и жилищни сгради с водоохлаждащи агрегати (чилъри) и вентилаторни конвектори;
  • Комплексно решение за климатизация и БГВ с термопомпи въздух-вода;
  • Изграждане на инсталации за БГВ със слънчеви колектори;
  • Профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.
Дейност

БУЛКЛИМА ЕООД е основана през 1999г. и основен предмет на дейността й са внос, продажба на дребно и едро, монтаж, поддръжка и сервиз на битови сплит, мултисплит и промишлени климатични системи.

Фирмата е с богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника, като е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки битови и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за сградна климатизация.

БУЛКЛИМА ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и др.

БУЛКЛИМА ЕООД е официален вносител и сервиз на марките General Fujitsu, Kaisai, Atlantic, Samsung, Olimpia Splendid и Auratsu за България, като предлага цялата гама от продуктите на тези търговски марки.

Доставка, гаранция и сервиз

Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно сервизиране на климатична и вентилационна техника, слънчеви колектори, водонагревателни термопомпени системи тип Въздух-Вода, чилърни системи и системи за централна климатизация – VRF (Fujitsu General) и DVM (Samsung).

Частично или цялостно проектиране по част ОВКИ

Фирмата разполага с проектантски екип, който е специализиран в областта и може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ)

БУЛКЛИМА ЕООД е участвал в част ОВКИ в множество обекти из цялата страна, обекти като хотели, ресторанти, клиники, телекомуникационни компании, банки, електроцентрали и др.

Сертифициране и сертификати

От 2008г. в БУЛКЛИМА ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008, система за управление на околната среда ISO 14001:2004 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труда ISO 18001:2007.

Всички служители от монтажните и ремонтните екипи разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.

БУЛКЛИМА ЕООД разполага със собствени търговски обекти, складове и сервизни бази. Може да ни намерите в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обади са за безплатна консултация