0700 20 223

Безплатна
консултация

Експресна доставка на стоки

В днешно време, бързо развиващата се он-лайн търговия поставя редица предизвикателства и очаквания от страна на клиентите по отношение бързината и коректността на доставките, което е мерител за ценностите на всяка сериозна компания.

Старанието ни да удовлетворим максимално конкретните нужди и високи изисквания на всички клиенти в днешния забързан свят, без значение къде живеят или къде биха желали да получат поръчания от нашия он-лайн магазин продукт, доведе до въвеждането на услугата „експресна доставка”.

Експреснaта доставкa представлява услуга за доставка на пратки в страната, които се нуждаят от незабавно вземане и доставка до посочения адрес още в същия ден.

Услугата осигурява необходимото удобство и спокойствие за клиента, тъй като доставките на поръчаните продукти се извършват бързо и сигурно от куриерска фирма до всяко населено място на България на посочения от клиента адрес.


Разнообразните възможности за доставка на експресни пратки в страната са 

  • експресна доставка - в рамките на същия ден най-малко за 60 минути, 
  • доставка с фиксиран час на следващ ден и 
  • спешни доставки за населени места с фиксиран график за обслужване, при които срокът се удължава до деня за посещение на населеното място.

Друго предимство на услугата е, че можете да заявите доставка до определен офис на куриерската фирма, в случай че сте в движение през голяма част от деня. Така пратката ще ви очаква в офиса, когато сте готови да го посетите.

Пратките могат да бъдат заявени също така с фиксиран час за доставка, което ви дава свободата да разполагате с времето си, без да чакате куриера цял ден.

За да сте сигурни, че продуктът съответства на поръчаното, имате възможност да отворите и прегледате пратката в момента на получаването й от куриера.

Ние използваме надеждни куриерски фирми, които са доказани професионалисти в своята област и на които можете да разчитате за пълна коректност при експресна доставка.


Улеснили сме максимално стъпките за поръчка, като имате възможност да използвате бутона „Бърза поръчка” като въведете Вашите актуални данни, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички необходими детайли и да доставим продуктите безплатно.

В случай, че желаете да промените посочения адрес или имате други въпроси относно доставката, можете да използвате посочените телефони или формата за контакт, за да се свържете с нас.


За всички останали въпроси, моля да се запознаете с общите условия на сайта  ТУК.

Обади са за безплатна консултация