0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic

10 Октомври, 2023

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са в основата на системи за отопление, които използват чиста енергия, която бива доставена надеждно и удобно в целия Ви дом, включително хола, спалнята, банята и дори басейна.


Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic френската традиция среща японското качество

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са резултат от съвместната дейност на френската компания Groupe Atlantic и японския концерн FUJITSU GENERAL.

Основната част от производството на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic е във Франция, но самото сърце на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic - компресорът, се доставя от Япония.

Ако още се чудите защо термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са новата суперзвезда в сферата, нека Ви разкажем малко повече за двата производителя.

термопомпи fujitsu general atlantic 1 - картинка

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic - качество, гарантирано от FUJITSU GENERAL

Както вече споменахме, компресорът на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic се доставя от FUJITSU GENERAL. Малко е вероятно да не сте чували за един от водещите производители на ОВК системи в света, но може би все пак бихте искали да знаете защо е толкова важно, че именно те доставят компресорите за термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic. Ето няколко причини защо участието на FUJITSU GENERAL добавя стойност за термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic:

  • Компресорът за термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic се доставя от любимата марка на Нова Зеландия за 2020 година, според запитване на Readers Digest.
  • Основен фокус за компанията, доставяща части за термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic, са именно постоянните подобрения и нововъведения в областта на климатичните системи и термопомпите, така че да се осигури високо качество и надеждност, които да задоволят високите очаквания на потребителите от енергоефективните системи от висока класа, част от които са и термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic. 
  • FUJITSU GENERAL подлага всеки елемент от продуктите, които предлага, на строг контрол на качеството, чрез детайлни тестове, така че да осигури дълъг живот и удовлетворение - това важи и за компресорите за термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic.


Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic - над 50 години традиция от Atlantic

Основната част от системата термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic се произвежда и доставя от Atlantic. Вероятно не всеки е чувал за френската компания Groupe Atlantic, но те са доказано име не само в европейски, но и в световен мащаб, със своите над 50 години история и опит на пазара. Понастоящем, производителят на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic има бази в над 10 държави и повече от 20 завода, 10 от които са извън Франция.

Основната мисия на Groupe Atlantic, която намира отражение и в производството на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic, e трансформирането на възобновяемата енергия в трайно благосъстояние, чрез създаване на екологични, енергоефективни ефективни и достъпни решения за топлинен комфорт, които отговарят на индивидуалните нужди на всеки потребител.


Предимства на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic

Представяме Ви термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic - по-ниски разходи, по-екологично отопление и повече комфорт за Вашия дом. Вие сами избирате кои системи с термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са подходящи за Вас.

С термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic, всеки лев, който похарчите за електричество, Ви дава поне 3 лева ефективно отопление. Това е резултат от ефективността на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic, която достига до 300%, в сравнение с електрическото отопление.

По този начин, термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic Ви позволяват да спестявате от разходите за електроенергия, без да се лишавате от комфорта на добре отопления дом.

Мини сплит система с термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic предлага до 300% по-висока ефективност. Тези термопомпи са подходящи за всякакъв размер жилище, включително за домове без изградена канална система. 


Централно отопление и охлаждане със система термопомпи FUJITSU GENERAL

Системата с термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic за централно отопление и охлаждане на Вашия дом Ви осигурява “зелена” алтернатива на използването на петрол, дървесно гориво или пропан, която Ви дава и до 300% повече ефективно отопление и охлаждане. Тази система термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic осигурява по-добро разпределение на температурата, с подобрено качество на въздуха.

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic Central са с до 510 години ограничена гаранция и са подходящи за както за новоизградени системи, така и за замяна на съществуващи системи за отопление.домове с изградена канализационна система.

Геотермални термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic за отопление и охлаждане

Геотермалните термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic Ви дават максимална ефективност, достигаща до 500%. Те имат същите предимства, като системата термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic за централна климатизация, с допълнителното предимство, че този тип термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са най-зеленият вариант за отопление и охлаждане на пазара.

Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic GeoliaGeothermal са сред най-добрите инвестиции за Вашия дом, особено когато се инсталират в нови жилища.

Геотермални термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic изискват по-малко поддръжка и нямат външно тяло. Като допълнение, предлагат най-добрата мощност за отопление и охлаждане, което обяснява и високата им ефективност.


Ценова ефективност на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic инвестицията?

Цената за първоначална инсталация на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic е малко по-висока, отколкото за повечето отоплителни системи на пазара, но това е валидно само в краткосрочен план. Само за няколко години, инвестицията ще бъде възвърната, благодарение на високата енергийна ефективност на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic. Допълнителен съвет: термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic могат да помогнат и за отоплението на вода за битови нужди, като по този начин разходите Ви, а също и въглеродният отпечатък на дома Ви, могат да намалеят значително.

Когато става дума за намаляване на разходите обаче, трябва да имате предвид, че ако зимата е много студена, термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic ще изискват повече топлина, за да извлекат нужните калории от въздуха. От друга страна обаче, Вие имате възможност за контрол над скоростта на компресора на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic чрез инвентора. По този начин, можете да настроите термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic да работят на 60% от капацитета си в моментите, когато нуждите от отопление са по-ниски, като така намалявате и консумацията.


Имате въпрос или искате да поръчате термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic?

При въпроси, свързани с термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic или който и да е от нашите продукти за вентилация, отопление и климатизация, не се притеснявайте да се свържете с нас. Нашите консултанти ще отговорят изчерпателно на всеки Ваш въпрос, свързан с термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic, както и останалите продукти и услуги, които предлагаме.

Ако се колебаете дали термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic са подходящи за Вас, или Ви е необходима различна система, отново можете да се обърнете към нас - нашите специалисти подхождат индивидуално към нуждите и изискванията на всеки клиент, за да му предложат най-доброто решение.


Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic френската традиция среща японското качество 

Предимства на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic

Ценова ефективност на термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic инвестицията

Имате въпрос или искате да поръчате термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic

Обади са за безплатна консултация