0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Софтуер за избор на термопомпи Atlantic - Proji-Pack 3

09 Ноември, 2017

Изборът на термопомпи за нови проекти, както и реинженеринг на изградени инсталации с цел  максимално ниски експлоатационни разходи и оптимална цена на първоначалната инвестиция става все по-разпространено в България. Хората оценяват предимствата на тези инсталации и все по-често отправят запитвания към фирмите за получаване на оферта за такъв тип оборудване за своя дом или офис. Френския производител с многогодишна история и доказан опит в производството на енергоспестяващи системи и отоплителни уреди Atlantic, разработва за улеснение на своите партньори софтуер, чрез който да се предложи на клиента най-подходящият продукт на база неговите изисквания.

Като официален представител на термопомпите Atlantic за българският пазар фирма Булклима ЕООД има удоволствието да Ви представи новият софтуер за избор на термопомпи Atlantic. Софтуера е изцяло на български език и дава възможност да се изработи прецизна селекция на термопомпена инсталация, съобразена с конкретните потребности на клиента и да я предоставят на клиента под формата на завършена оферта.

Софтуера използва данни от метеорологичните станции в страната и е съобразен с конкретното местоположение и температурните характеристики на района, в който ще се монтира системата.

В зависимост от избраните характеристики, нуждите на клиента и параметрите на жилището, софтуера ще представи няколко варианта за избор на термопомпа от които може да се избере най-подходящият на база техническите параметри на предложените машини. Предоставена е възможност за избор и на аксесоари, след което се генерира оферта с направената селекция.

Оферта, която се получава е в PDF формат, като в нея има визуализация и пълно описание на термопомпата, примерна хидравлична схема за монтаж, изчисления на прогнозна месечна консумация на електрическа енергия, спрямо избраният район, както и сравнителна графика на разходите, които потребителя би имал в случай на алтернативни варианти на отопление за своя дом.

Приложението е подходящо за търговци и проектанти. Чрез него те лесно и бързо могат да генерират и да представят една цялостна, разбираема и пълна оферта на хартиен или електронен носител за своите клиенти. Тя може да се актуализира като към нея могат да се добавят и допълнителни пера за отоплителни тела, материали и монтажни дейности за цялостното изграждане на системата.

При интерес, моля посетете сайта за термопомпи Аtlantic https://atlantic-heatpumps.bg/ или се свържете с Булклима ЕООД за допълнителна информация и предоставяне на акаунт за използване на софтуера.


Обади са за безплатна консултация