0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Серия KP на GENERAL FUJITSU победител в RedDot Award за 2019-та година

25 юли, 2019

Изключителен външен вид, сведен само до най-важното, е в центъра на дизайна на този стенен климатик. Резултатът е продукт, който може дискретно да се интегрира в почти всяка среда, независимо от стила и тенденциите в интериорния дизайн. Леко скосените му ръбове, които оформят матовото бяло тяло, създават самоуверен външен вид, докато контролният панел е позициониран от долната страна.


Мнението на журито    

Този климатик се отличава с изчистен дизайн, който се адаптира към различни интериори и се вписва съвсем естествено в другите елементи на помещението.Red Dot Design Award           

Red Dot е символ за принадлежност към най-добрите в дизайна и бизнеса. Международният конкурс за дизайн “Red Dot Design Award”, е насочен към всички онези, които биха искали да отличат своите бизнес дейности чрез дизайна. Отличието се основава на принципа на подбор и представяне. Отличният дизайн се избира от компетентно експертно жури в областта на продуктовия дизайн, комуникационния дизайн и дизайнерските концепции.Освен с новия и модерен дизайн, серията KP се отличава също така с:

  • високи нива на енергийна ефeктивност – SEER 6,3 W/W A++, SCOP 4,1 W/W A+, 
  • широк работен диапазон и отопление до -15 ° C външна температура, 
  • тиха работа и по-добро разпределение на въздуха, благодарение на голямата клапа, 
  • нов екологосъобразен хладилен агент R32, 
  • безжично управление на климатика през интернет, чрез WiFi адаптер като опция.


Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.


Обади са за безплатна консултация