0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

През април очаквайте новата серия стенни климатици, модел KP от General

22 март, 2019

Стенните климатици на марката General от сериите KP и KL съчетават модерна визия и ефективност, както и ниска консумация на енергия, благодарение на новия екологичен хладилен агент R32, с който работят.


Новите инверторни климатици за жилищно и търговско приложение не само използват новия хладилен агент R32, но и имат нов усъвършенстван дизайн. Резултатът е по-екологичен, по-компактен и по-ефективно работещ продукт. След пускане на пазара на сериите климатици от висок клас KL и KM с агент R32 през 2018 г., General продължава да инвестира в нововъведения с новата стенна сплит серия KP. Тя ще бъде налична на българския пазар от април 2019 г. Допълнителни инвестиции са вложени в новата серия KP с агент R32, която съчетава оптимална производителност с отлично съотношение цена-качество.


Чрез използването на новия хладилен агент R32 в своите серии климатици KР и KL, General намалява значително влиянието на продуктите си върху глобалното затопляне. Освен с екологичните изисквания, климатичните решения, които прадлага General,  са съобразени и със заобикалящата ни среда и интериор. Марката променя също дизайна и техническите характеристики на своите климатици, които стават едновременно по-компактни и по-ефективни. По този начин всички нови агрегати на General са класифицирани с A++ в режим охлаждане и A + в режим отопление.


Вътрешните тела на климатиците KР и KL са с дълбочина само 23 cm за моделите KP и 25 cm за KL, като дискретно се интегрират в интериора на апартаменти, къщи и търговски площи.


Малките размери обаче не означават малка мощност. Напротив! Благодарение на големите клапи, новите серии осигуряват оптимална обработка на въздуха за комфортно отопление и охлаждане. И двете серии работят перфектно в режим отопление до -15°C външна температура. Нивото на звука на уредите също е подобрено, за да се постигне минимална звукова мощност до 22 dB (A) за модел KP (в режим охлаждане).

Сериите климатици KР и KL на General разполагат с таймер, който можете да програмирате, а КР – и с мобилен контрол като допълнителна възможност.GENERAL


Вижте още за инверторни климатици

Обади са за безплатна консултация