0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Нови продукти KAISAI

19 юли, 2021

Новата гама продукти за търговско приложение на марката KAISAI включва модели за подов и за вграден таванен монтаж.

Компактните касетъчни модели са приложими за средно големи офиси, магазини и търговски зали, а тихият им вентилатор осигурява равномерно разпределение на въздуха в помещението. Достъпни са с функция за доставка на свеж въздух и възможност за свързване на въздуховод към съседно помещение.

Касетъчните модели за големи помещения са с нов дизайн на панела, осигуряващ 360°-въздухопоток, същевременно работата е тиха и ефективна. Подобрени са и монтажните характеристики – кондензната помпа работи до 100 м височина, а дължината на тръбното трасе е увеличена до 70 м, което позволява външното тяло да се постави на удобно, същевременно ненатрапчиво място зад сградата или на по-висок етаж.

Новост в гамата е вграденият WiFi порт, който позволява уредът да се управлява от разстояние.

Подово-таванните модели с голяма мощност са все така гъвкави за монтаж в помещения без окачен таван и позволяват да се монтират както на пода, така и на тавана на помещението, според конкретния дизайн и разпределение. Чрез новото дистанционно управление можете да настройвате всички функции за потребителски комфорт, като автоматичен контрол на клапите, мощен режим, икономичен режим, таймер, тих режим и много други. За да предотврати шокова студена вълна за потребителя, уредът винаги стартира плавно в режим отопление и автоматично регулира скоростта докато уредът загрее.

Тънкопрофилните канални модели се вписват дискретно в помещението, като могат ефективно да охлаждат и отопляват помещения с квадратура до 90 кв.м, като позволяват голяма гъвкавост при проектиране местата на изходните решетки, според характеристиките на помещението. Серията се характеризира с високо статично налягане до 160 Pa и ниски нива на шум. Модерното управление автоматично настройва необходимото статично налягане за да поддържа постоянен и комфортен въздушен поток.

Всички нови модели от гамата са снабдени с допълнителен нагревател във външното тяло, който спомага за намаляване дискомфорта при размразяване и увеличава работния диапазон през зимата.


Освен тези нови модели, продуктовата гама на Kaisai включва и модели с по-малка мощност, подходящи за бита, мулти-сплит системи, преносими климатици, термопомпи и въздушни завеси.

Всички уреди KAISAI отговарят на очакванията по отношение на екология, безопасност, икономия на енергия, тиха работа, комфорт при използване и гаранция. Благодарение на дългогодишните технологични инвестиции, уредите на KAISAI се считат за едни от най-иновативните решения за климатизация на обществени и жилищни сгради.Обади са за безплатна консултация