0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

НОВАТА ГАМА КЛИМАТИЦИ СЕРИЯ KM Е ВЕЧЕ НА ПАЗАРА!

04 април, 2019

Ефективни, стилни, икономични


Новата серия стенни модели климатици на GENERAL FUJITSU с хладилен агент R32 се предлага в 4 размера от 2 до 4 kW. Предназначена за жилищния пазар, тази серия съчетава елегантност и комфорт за естествена и хармонична интеграция във всеки интериор. Компактното вътрешно тяло е изключително тихо, благодарение на високоефективната вентилаторна турбина. Нивото на звука е само 20 dB (A) в тих режим - важно предимство за комфорт в спалните или малките офисни помещения. Тази нова серия икономични климатици гарантира ефективност от най-висок клас, постигната чрез т.нар. ламбда-образен топлообменник, голяма турбина с кръстосан поток и новия екологичен хладилен агент R32, който не съдържа хлор и е три пъти по-малко замърсяващ в сравнение с традиционните хладилни агенти.
Мобилен контрол от смартфон (опция)


С климатик КМ на GENERAL FUJITSU няма защо да се притеснявате, ако нещо не е наред с отоплението или изстудяването, когато сте извън дома. Благодарение на допълнителния WiFi адаптер, серията KM е много лесна за управление, както от самото помещение така и отвън чрез специално приложение за смартфон, таблет или компютър.


Награда за отличителен дизайн

Серията климатици KM на GENERAL FUJITSU е носител и на наградата „Good Design Award 2017“ от Японския институт за висш дизайн за елегантния си и дискретен външен вид, както и за лесната употреба.


Повече информация можете да намерите:  тукОбади са за безплатна консултация