0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Fujitsu General отвори нов Център за иновации и комуникация в Япония

20 Септември, 2019

Fujitsu General построи нова развойна база, Център за иновации и комуникация в централата в Кавазаки за насърчаване на взаимодействието между отделите в компанията и отвори иновациите с тези извън нея, за да създаде нова стойност чрез иновативно производство.

Сградата беше открита през юли. Общата сума на инвестицията е приблизително 6,4 милиарда йени, включително разходите за строителство и изпитателно оборудване. Центърът, който ще бъде новата основна технологична и развойна база на Fujitsu, разполага с централна зала, която да стимулира комуникацията между служители от различни отдели, и кампус Wai-Gaya за увеличаване на творческия потенциал.


Също така, Fujitsu General създаде специално пространство за проучване на индустриални климатични системи, за да комбинира продукти като чилъри и климатични камери, които корпорацията не разработва в своето обичайно производство. В допълнение, Центърът разполага с тестова лаборатория Alliance Lab, която представлява място за генериране на идеи и провеждане на опити в сътрудничество с други компании. Това насърчава откритите иновации чрез интегриране на технологии и знания от и извън компанията.


Стремежът на компанията е да подобри креативните сили, техническите умения и знанията на инженерите си. В същото време, Центърът ще насърчи иновациите и ще засили усилията за създаване на нова стойност, комбинирайки технологии и знания с нашите сътрудници и бизнес партньори.

Вижте повече за хиперинверторни климатици

Обади са за безплатна консултация