0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Булклима е партньор на американската марка YORK

30 юни, 2021

През март 2021, Булклима стана част от търговската мрежа за Европа на марката York за ОВК системи - чилъри, термопомпи, рууфтоп системи - качество, на което можете да разчитате.


Историята на марката в инвестиции в системи за домашен комфорт започва преди повече от 140 години. Основана през 1874 г., YORK® е лидер в индустрията от самото начало. През 1914 г. е представена тяхната революционна разработка - предшественик на съвременния климатик, а едва 10 години по-късно оборудването се използва в първата в света климатизирана офис сграда. 

И днес продуктите на YORK® отопляват и охлаждат някои от най-емблематичните структури в света, включително Емпайър Стейт Билдинг, сградата на Капитолия в САЩ и Операта в Сидни.

През 2006 г. YORK® стана марка на Johnson Controls - компания във Fortune 100 и лидер в производството от световен мащаб. Това позволява да инвестират във водещи в бранша изследвания и разработки, за да доставят широка гама от продукти, изградени с качество от световна класа.

Дизайнът, проектирането и сглобяването на системите за отопление и охлаждане York® в САЩ гарантира, че процесите се следят отблизо и се подобряват, което пряко влияе върху качеството.

YORK® предлага ОВК технология от световна класа за всеки аспект от живота ви - от високоефективни системи за домашен комфорт, които динамично се приспособяват към вашите нужди, до интуитивни термостати и продукти за почистване на въздуха в помещенията.

Продуктите на марката са еталон за надеждност, икономия на енергия и лекота на използване. Много от тях са отличени с престижни награди и признания, като например Good Housekeeping и Consumer's Digest, сертификати от ENERGY STAR® за енергийна ефективност.

Научете повече за хибридни термопомпи

Обади са за безплатна консултация