0700 20 223

Безплатна
консултация

Дистрибутори

Мега Електроникс - АП ООД Редута

Мегаелектроникс- АП ООД е утвърдена фирма, специализирана в сферата на отоплението и климатизацията. Фирмата е една от водещите на пазара, известна с качествените си инсталации и съоръжения, предназначени за българския пазар.
Мегаелектроникс притежава богата гама от моносплит системи, подови, канални, касетъчни климатици, мултисплит системи, многозонови климатични системи- VRV и VRF, за централна климатизация, чилър системи и системи за вентилация на въздуха. Фирмата предлага и успешно осъществява климатизация на жилищни помещения, офиси, ресторанти, магазини, административни, обществени и промишлени сгради.
Фирмата е със затворен цикъл на работа, който обхваща изготвяне на оферта за клиента, извършване на продажба, доставка, инсталация на уреда и поемане на пълна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на монтираната техника.
Мегаелектроникс-АП ООД разполага със собствена сервизна база, магазини в няколко областни града, и успешно осъществява партньорство с търговци от цялата страна.
Екипът на фирмата е изграден от млади специалисти, с модерно и иновативно мислене. В цялостната си дейност, Мегаелектроникс се стреми към качествено обслужване, изгодни цени и надеждност на предлаганите стоки и услуги.

Контакти
+359 2 417 85 70
+359 893 618 978
кв. Редута, ул. Атанас Узунов 14-16
Работно време

Понеделник - Петък:    09:00 - 18:00 часа
Събота:                            09:00 - 14:00 часа
Неделя:                            Почивен ден

 
Изпратете ни съобщение
кв. Редута, ул. Атанас Узунов 14-16
Отворете в Google карти
Обади са за безплатна консултация