0700 20 223

за цялата страна

Изградени обекти

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС БОЯНА

Детайли

ОБЕКТ: Жилищен комплекс

АДРЕС: гр. София, кв. Бояна

ИНВЕСТИТОР: "ЛП КОНСУЛТ" ЕООД

ГОДИНА: 2008

Дейности
  • Доставка и монтаж на мини VRF система General Fujitsu Airstage