0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара?

29 Септември, 2020

Имате нужда от климатик? Най-лесният начин да направите правилния избор е като гледате на климатика като на инвестиция. Не избирайте само по крайната цена. Обърнете внимание на вида и класа климатик, както и на това какви разходи бихте имали в бъдеще. Ако търсите първокласно качество, изберете японски климатици! Те са най-добрата инвестиция, която можете да направите за Вашия дом! Вижте защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара:

Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара 1
Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара

Инверторната технология на японските климатици

Инверторните японски климатици имат две високотехнологични управления – едно за работа на климатика и едно за прецизно управление на компресора. Това води до намаляване на разходите за електроенергия, което прави японските климатици изключително добра инвестиция!

Освен това инверторните японски климатици могат да стартират работа с бавно обороти, които се увеличават постепенно. Това гарантира много по-дългия им живот и по-бавната амортизация. Ако имате нужда от консултация, можете да се свържете с екипа на Булклима.

Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара 2
Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара - технология

Японските климатици имат модерна филтърна система

Знаете ли, че японските климатици не само охлаждат и затоплят въздуха, но някои от тях могат и да го пречистват? Те премахват прах, бактерии и други болестотворни организми от помещенията. Някои модели японски климатици имат способността на улавят и неприятни миризми. Така си гарантирате много по-добро качество на въздуха у дома!

Японските климатици имат дълъг живот

С избора на японски климатици, Вие правите по-висока първоначална инвестиция, която обаче многократно се възвръща. Причината е, че инверторните японски климатици са едни от надеждните и с най-дълъг живот. Те имат специални технологии за самодиагностика и защита, за да се предотврати неправилна експлоатация или претоварване. Японските климатици са от най-висок клас и дефекти при тяхната работа са почти изключени.

Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара 3
Защо японските климатици са по-добри от останалите на пазара - система

Японски климатици – GENERAL-FUJITSU

GENERAL-FUJITSU е една от най-добрите марки японски климатици. Те имат много висока енергоефективност и иновативен дизайн. Някои модели са с много ниски шумови показатели, благодарение на голямата си клапа. Те създават комфорт в дома и работят еднакво добре както за охлаждане, така и за отопление на дома. Най-новите модели японски климатици FUJITSU GENERAL имат и смарт управление, с което можете да настройвате климатика, още преди да се приберете у дома. Щом се върнете, климатикът вече ще се е погрижил за Вашия комфорт!

Ако имате въпроси относно избора на японски климатици GENERAL-FUJITSU, не се колебайте да се свържете с професионалния екип на Булклима!

 

Инверторната технология на японските климатици
Японските климатици имат модерна филтърна система
Японските климатици имат дълъг живот
Японски климатици – GENERAL-FUJITSU

Обади са за безплатна консултация