0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Уникална технология в новият климатик Nocria X от General Fujitsu

10 април, 2017

Първият в света климатик с две допълнителни странични клапи, произведен по най-новата Японска технология. Уникалната новост в сплит системата на General Fujitsu Ltd., Japan са добавените в предната част на вътрешното тяло, два нови странични вентилатора. Технология е наречена Dual Blaster.

Благодарение на новата технология се осъществява почти перфектно разпръскване на въздуха, чрез подобрена циркулация, която разпределя температурата в цялото помещение и се избягват така наречените места на „мъртва зона“ или места където в стаята е по-топло или по-студено. Освен това технологията позволява по-бързо затопляне или охлаждане на стаята. Сензор за присъствие отчита движението на хора в помещението и променя режима на работа за допълнителна икономия на електроенергия.

Серията Air NOCRIA X има редица други интересни функции:

Контролен панел свързан с компютър, даващ възможност на потребителя да получава информация за системата: колко време е работила, колко енергия е изразходила, каква е поддържаната температура в помещението и др.  

Управление на климатика от разстояние – възможност за включване / изключване в зададено време, за поддържане на определена температура в зависимост от часовия диапазон и присъствието в помещението, с цел икономия на ел. енергия.

Плазмен ( йонизиращ ) автоматичен самопочистващ се въздушен филтър във вътрешното тяло, посредством който въздуха се почиства чрез електростатична технология за прахоулавяне. Полените, битовата прах и другите микро-замърсители вече няма да са проблем във вашия дом.

NOCRIA X работи с новият енергийно ефективен и екологичен хладилен агент R32 с нулево разрушаване на озоновия слой и с енергиен клас А+++.

За контакт и повече информация: БУЛКЛИМА ЕООД
Обади са за безплатна консултация