0700 20 223

за цялата страна

Новини

НОВАТА СЕРИЯ KG С НАГРАДА GOOD DESIGN

05 април, 2019

Новата гама стенни модели икономични климатици серия KG на GENERAL получи наградата Good Design Award за отличителния си дизайн, иновационен подход и висок енергиен клас A +++.


В желанието си да продължи да предлага иновативни технологични продукти, GENERAL пусна на пазара новата серия KG, предназначена за жилищния пазар. Тя е елегантна, ненатрапваща се и дискретно допълваща интериора на дома. Не случайно новата гама, която включва 4 размера, наскоро бе удостоена с наградата Good Design Award от Японския институт за висш дизайн.

Наградата Good Design се спонсорира от Японския институт за висш дизайн и се връчва веднъж годишно за уред с перфектен външен вид. В решението си журито е оценило различни параметри на серията KG на GENERAL, сред които са потребителското усещане за лекота при използването, ергономия , както и други характеристики, свързани с употребата на нови функции и включването на нови технологии.


На този етап, тази награда за климатиците KG на GENERAL подчертава качеството и оригиналността на дизайна на новата серия, която перфектно хармонизира с останалите елементи на жилищната среда.


Журито взима предвид също производителността и ефективността на уредите, които са с най-висок клас на енергийна ефективност на пазара (A +++). Те притежават и хибриден топлообменник с висока плътност в компактно тяло. Серията климатици KG на GENERAL използва новия екологичен хладилен агент R32.


Серия икономични климатици KG е новият хит в каталога на GENERAL 2019!Вижте още за инверторни климатици