0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Нова дизайнерска серия инверторни климатици от FUJITSU GENERAL модел KE

07 януари, 2020

РАЗЛИЧЕН ДИЗАЙН

Целта ни беше да създадем продукт с отличителен дизайн. Стенните климатици са специално разработени за европейския пазар, в хармония с интериора и внася чувството за комфорт и елегантност в помещението.


РАЗЛИЧНА ФОРМА

Ненатрапчивата елегантност и триизмерната форма с извита повърхност е красива от всеки ъгъл.

      


РАЗЛИЧНА ПОВЪРХНОСТ

Текстурата на предния панел изразява майсторската изработка, съществуваща в Европа. Текстурата променя визията на климатика при промяна на светлината през деня.

   


РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Стенните климатици от серия КЕ се предлагат в два модерни цвята – сребрист (тъмно сив) и перлен (бял).

   


ВИСОКО ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

Клас на енергийна ефективност А++ и високи коефициенти на сезонна ефективност допълват характеристиките на инверторните климатици от новата серия КЕ.


КОМФОРТ И ТИХА РАБОТА

Широката клапа и новата конструкция на вентилатора осигуряват безшумна работа и комфортен въздушен поток, който стига до пода на помещението за максимален комфорт на потребителя.


СМАРТ УПРАВЛЕНИЕ

Лесно управление на климатика от дома или от разстояние с помощта на удобно приложение за смартфон, таблет или компютър. Предлага се като опция.


ЕКОЛОГИЧЕН ХЛАДИЛЕН АГЕНТ

R32 има с една трета по-нисък потенциал за глобално затопляне от този на R410A, който се използва за конвенционални климатици и става все по-популярен нов хладилен агент.


ВИДЕО

Повече информация за продукта можете да намерите във видеото по-долу:


Обади са за безплатна консултация