0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Fujitsu General разширява центровете за научноизследователска и развойна дейност

05 Октомври, 2018

Fujitsu General Limited разширява изследователските и развойни обекти в централата си в Кавазаки, Япония.

Целта е да се засилят възможностите за развитие и иновации в търговската сфера.

Новата сграда ще разполага със съоръжения за изпитване, които да тласнат напред базовата технология и оборудване, като ще могат да възпроизведат употребата на климатичните системи в реална среда и монтажни условия като например многоетажни сгради, за да се ускорят иновациите и развитието на технологиите в търговската сфера.

Учебните съоръжения ще подобрят технологичните умения и знания на инженерите, като същевременно семинарите ще позволят дискусии по новите тенденции и нововъзникващите технологии.

Ще бъдат организирани редица семинари с външни фирми, за да се насърчи откритото сътрудничество и иновации в новите технологии.

Ръководителят на Fujitsu General Австралия Филип Перам заяви, че новата сграда за НИРД допълнително укрепва тазгодишната насока на компанията за "освобождаване на възприятията", което показва, че бизнесът е силен конкурент в ОВК индустрията.

"Fujitsu General вече разполага с най-модерните съоръжения за НИРД в Япония, Тайланд и Китай", каза той.

"Добавянето на нова сграда в Кавазаки допълнително ще подобри възможностите ни за производство на климатични системи за търговско и жилищно приложение в Австралия, както и ще продължи да развива инженерите, за да бъдат най-добрите в индустрията".

Изграждането на новата сграда е започнало, като се планира тя да е напълно функционална до юни 2019.Вижте още за инверторни климатици

Обади са за безплатна консултация