0700 20 223

Безплатна
консултация

Новини

Fujitsu General Австралия с награда TRUSTED BRAND

20 Септември, 2019

Австралийският филиал за продажби на Fujitsu General бе избран за ПОБЕДИТЕЛ в категорията „Климатична техника” на наградите TRUSTED BRANDS AUSTRALIA 2019. Церемонията по награждаването се проведе на 1 май в Сидни. Fujitsu General Австралия печели тази награда за втора поредна година.


Наградата TRUSTED BRAND е спонсорирана от австралийското издание на списанието Reader's Digest, което се публикува в цял свят. Оценяват се продукти и услуги с различни марки, закупени и използвани от потребителите. ПОБЕДИТЕЛЯТ се избира измежду редица компании в повече от 70 категории. Продуктите и услугите се оценяват по отношение на тяхната привлекателност, качество и цена въз основа на коментари от приблизително 3 000 австралийски потребители, събрани чрез интернет проучване. Fujitsu General Австралия спечели тази награда с добавянето на категория „Климатична техника” през 2018 г. Печелившите компании могат да използват логото TRUSTED BRAND WINNER в своите промоционални и рекламни дейности през цялата година, което прави това отличие изключително значимо за търговската стратегия на компанията.


Fujitsu General Австралия съсредоточава усилията си върху осигуряване на висококачествено следпродажбено обслужване на своите клиенти и работи за изграждането на структура, която позволява на клиентите да използват нашите продукти осъзнато. В допълнение, компанията активно предлага продукти, които отговарят на нуждите на потребителите в Австралия, където има висока осведоменост към проблемите с околната среда. Например, това беше първата компания, която предложи на австралийския пазар продукти, които използват новия хладилен агент R32 с нисък потенциал за глобално затопляне * и отлични показатели за пестене на енергия. Освен това, през май тази година, компанията създаде нова офис сграда в Сидни с център за обучение на инженери по климатизация. Заедно с усилията си за постигане на ефективност при доставката на продукти и части, Fujitsu General Австралия работи за подобряване на удовлетвореността на клиентите и разширяване на бизнеса в Австралия.* Потенциал за глобално затопляне (GWP): показател, който отразява степента на ефекта на парниковите газове. Показателят на R32 е приблизително една трета от този на конвенционалния хладилен агент (R410A).

Вижте повече за хиперинверторни климатици

Обади са за безплатна консултация