0700 20 223

за цялата страна

Дистрибутори

Офиси на Булклима

Булклима Бургас
Бургас
ул. „Сливница“ 10 Б
056/842 917
Булклима Варна
Варна
бул. „Чаталджа“ 6
052/604 823
Булклима Пловдив
Пловдив
бул. „В. Априлов“ 85, ет. 1
032/640 035
БУЛКЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
София
бул. „Свети Наум“ 66
02/965 00 65

Дистрибутори на Булклима

Камео ООД
Русе
гр. Русе, ул."Видин" 34
082873029